recensies

Recensies (252): 2018 2017 2016 2015 2014 2013

Mijn kind had de externe HD omgestoten waardoor deze permanent beschadigd was geraakt. Hoewel de reparatie erg prijzig is, wilde ik de foto's die in de afgelopen jaren waren gemaakt graag terug, omdat onlangs mijn vader is overleden. Ik zocht naar een data recovery service in de buurt met persoonlijk contact. Zo kwam ik terecht bij i-Tac. i-Tac is zeer servicevriendelijk, snel en erg behulpzaam. Ik werd goed voorgelicht over de vervolgstappen. Er zijn natuurlijk verschillende recoverydesks in bedrijf maar het face-to-face contact was prettig en betrouwbaar. Mijn data was voor bijna 100% hersteld.

MJ K (11 jun ´18)

Assendelft


i-Tac haalde 100% van de bestanden terug die we kwijt waren, erg blij mee!

Guido van Schagen (30 mei ´18)

Santpoort


Op de een of andere manier heb ik op een dag AL mijn foto's gewist op mijn telefoon zonder dat ik dit door heb gehad. Ineens opende ik mijn telefoon en was mijn hele fotomap (รก 1100 foto's) leeg. Dit was ontzettend schrikken, want kort daarvoor was mijn oma overleden en heb ik in de laatste week met haar toen ze op sterven lag nog allerlei foto's en filmpjes gemaakt. Ik had nooit gedacht dat dit nog op te lossen was, maar gelukkig was daar i-Tac. Met kloppend hart bracht ik niet veel later mijn telefoon en kreeg ik de dag daarna al het bericht dat er een heleboel foto's en ook filmpjes teruggevonden waren. i-Tac liet me zien welke foto's dit waren en hoeveel: ze waren zo goed als allemaal weer terug! Ook de foto's met mijn oma, ik ben nog nooit zo blij geweest en het was het geld meer dan waard! Alle foto's werden netjes op een USB-stick geleverd. Ik kan het iedereen aanraden die zijn of haar foto's of andere documenten per ongeluk gewist heeft!

Sanne D. (16 mei ´18)


Dataverlies (in dit geval van beschadigde externe drive) is natuurlijk altijd vervelend en dan zit de schrik er goed in. Gelukkig is via i-Tac alles weer gered. Snelle respons, korte communicatie-lijn en ter zake kundig; warm aanbevolen.

Coen van Paassen (7 mei ´18)

3-D Matrix EMEA

Hoofddorp


Mijn paniek was achteraf gezien nergens voor nodig, want dankzij i-Tac heb ik alle bestanden weer terug die op mijn gecrashte harde schijf stonden. Ik ben dit bedrijf eeuwig dankbaar en raad het dan ook iedereen aan om hier naartoe te gaan als je niet meer bij je bestanden kunt.

Larissa Malestein (2 mei ´18)

De Bilt


Mijn externe hardeschijf viel en ik dacht al mijn gegeven voor altijd verloren te zijn. Totdat ik i-Tac ben tegengekomen. De service is uiterst professioneel, klantgericht en vriendelijk. Ik ben ontzettend tevreden met het geleverde werk en oja: ik heb AL mijn gegevens weer terug!

Hamza Akker (27 apr ´18)

IPeP

Amsterdam


Door een samenloop van omstandigheden was het niet meer mogelijk voor ons om in onze externe schijf te komen waar de volledige back-up van ons bedrijf op stond. Western Digital heeft ons in eerste instantie goed geholpen maar toch konden zij ook niets voor ons betekenen. Wel werden wij via hun doorverwezen naar de firma i-Tac data recovery Haarlem. Op de externe schijf stonden veel reispakketten van ons bedrijf "Natuurlijk Reizen" die wij naar onze klanten moesten sturen, deze hadden wij speciaal op de harde schijf gezet om alle computers van ons "schoon te maken" en opnieuw in te delen. Dit was de reden dat we geen reserve kopie hiervan hadden (want alles stond toch op de externe schijf). Gelukkig kon i-Tac data recovery alle gegevens terughalen en konden wij onze reispakketten op tijd naar onze klanten versturen. Een aanrader voor iedereen en ik beveel hun van harte aan!

Peter Guyt (26 apr ´18)

Natuurlijk Reizen

Amsterdam


Ik heb een uitstekende ervaring met i-Tac. Ze konden mij met grote spoed helpen om van een aantal gecrashte harde schijven de bestanden weer bovenwater te halen. Zeer professioneel en uitstekende service.

Michel Campfens (26 apr ´18)

Fotograaf

Campfens Fotografie

Haarlem


Paniek, harde schijf vol met muziek gevallen, deed niets meer. Gelukkig heeft i-Tac bijna alles terug gehaald, echt geweldig. Super snelle service. Duidelijke informatie vooraf. I-Tac is echt een aanrader.

Ingrid de Vries (25 apr ´18)

Oostzaan


Zeer goed bedrijf, open eerlijk en goed te betalen in vergelijking met de concurrentie. 100% van de data retour

Dirk Hoogeterp (24 apr ´18)

De Hypotheekshop

Alkmaar


prima bedrijf, professioneel, doet wat het beloofd. Zaken worden aangeleverd conform de wettelijke eisen en is juridisch gedekt, te gebruiken als bewijsvoering voor politie en justitie. Ik beveel dit bedrijf van harte aan.

Yvonne Dekker (23 apr ´18)

Ex senior rechercheur politie, , directeur en eigenaar.

Detective en recherchebureau Kennemerland BV


Prima geholpen, het crashen van een harde schijf doet pijn... i-Tac neemt dat serieus op, snel en adequaat de schijf kunnen herstellen en alle bestanden behouden. met een grote lach weer naar buiten!

Hans Deul (9 apr ´18)

Bennebroek


ik dacht alles kwijt te zijn maar i-Tac heeft alles terug kunnen halen, en dat heel snel in 1 week en tegen een redelijk bedrag. ik ben zeer tevreden en raad i-Tac een ieder aan

Ron Limmen (9 apr ´18)

Timmerman

Castricum


Nee, ik heet niet echt Pim Mulier, maar ik ben wel een echte Haarlemmer. Alle foto's van 10 jaren kwijt omdat de externe harde schijf, waarop ik keurig een back-up van mijn laptop maakte, ook crashte. i-Tac heeft de informatie nauwgezet en nagenoeg ongeschonden teruggevonden. Mijn dank is groot.

Pim Mulier (31 mrt ´18)


Wat een schrik als het lijkt dat kostbare foto's verloren zijn gegaan. Na een korte zoektocht op internet gestuit op i-Tac data recovery. De duidelijke website en een snel en prettig telefonisch contact met opnieuw heldere en eerlijke informatie over de mogelijkheden, gaven een professionele en betrouwbare indruk. Ik heb mijn kapotte usb-stick dan ook met vertrouwen achtergelaten. En het is i-Tac gelukt! Mijn foto's terug, keurig op een nieuwe usb, voor een redelijk tarief. Ben er heel erg blij mee. Bovendien is het fijn om te weten dat er zo'n betrouwbare 'back-up' in de buurt te vinden is. Ik beveel i-Tac van harte aan!

Jetty Kooij (28 mrt ´18)

particulier

Heemstede


Goede snelle service en duidelijke prijs opgaaf vooraf

Cees Oosterom (27 mrt ´18)


Het eerste telefonisch contact met i-Tac was zeer plezierig en het tempo waarin mijn dataprobleem werd opgelost was ook verbazingwekkend hoog. Ik zou iedereen met data recovery problemen willen aanraden met i-Tac contact op te nemen voor een sublieme service.

Iwan Tay (26 mrt ´18)

Financial Manager

Lelystad


Het eerste telefonisch contact met i-Tac was prettig, snelle reactie. I-Tac heeft onze harde schijf gered, we zijn snel en goed geholpen, vriendelijk te woord gestaan en gelukkig is 100% van de data gerecovered. Dank u wel!

Gerwin Willemsen (26 mrt ´18)

Alkmaar


I-Tac data recovery heeft onze data weten te redden van onze oude NAS. Heel klantgericht, communicatief sterk en voor een goede prijs in vergelijking met grotere bedrijven.

Joost Koekenbier (11 mrt ´18)

Weesp


Zelfs na een schijf die al 2 jaar niet meer werkte heeft i-Tac zo goed als alles weer terug gevonden. Zeker aan te raden, maar geef wel heel duidelijk aan om je de gegeven in Apple vorm of Windows vorm terug wilt ontvangen. Dit werk namelijk niet door elkaar heen.

Bastiaan Tuiteman (5 mrt ´18)

Assendelft


I-Tac heeft onze harde schijf gered. De eigenaar is een zeer vriendelijk persoon. Je weet waar je aan toe bent. Zeer flexibel en denkt met de klant mee. Zeer betrouwbaar adres, een echte aanrader!

Dirk Zemel (5 mrt ´18)

Nieuw-Vennep


Mijn externe harde schijf aansluiting ging helaas stuk, dus ik bel de maker van de externe harde schijf. Ja meneer dat kan gemaakt worden maar ik ben bang dat uw data nu ook kwijt is! Aii De reparatie kosten die zij rekende was aan de stevige kant, na wat rond bellen kwam ik in contact met i-Tac, die het voor een wat vriendelijker bedrag ook kon repareren en wat meer is ingesteld op de kleine data recovery. Precies wat ik nodig had en gelukkig kon hij al mijn data terughalen. Bedankt i-Tac nu heb ik gelukkig mijn kleine back up bestanden en dierbare foto's weer terug. i-Tac is perfect voor kleine bedrijven en particulieren.

Johan Oudendijk (27 feb ´18)

Active Allround & Escape Haarlem

Bloemendaal


Na jaren nam ik het besluit om een beschadigde USB stick weg te brengen voor data recovery. Via internet kwam ik bij I-Tac terecht en voelde direct: ik ben aan het juiste adres. Ik kreeg een goede uitleg over de mogelijkheden.. Zowel over de oorzaak als de oplossing en mn. de kansen om alles weer terug te krijgen. Binnen een paar dagen kwam het verlossende bericht: alle data konden worden terug gehaald. Alles was netjes op een nieuwe stick gezet. Perfecte afhandeling door I-Tac. Bedankt.

Dave Bos (22 feb ´18)

Productie manager

Beverwijk


Het eerste telefonisch contact was zeer duidelijk, met name dmv gerichte vragen van hoe er is omgegaan met de SD kaart, daarna werd de werkwijze uitgelegd. Vroeg in de middag de kaart ingeleverd en laat in de middag al een uitspraak. 701 foto's en 19 filmpjes van mij vakantie in Zuid Afrika zijn weer zichtbaar. TOP geregeld. Zeker aan aanrader voor een ieder. Vr gr Maykel.

Maykel Bergwerf (20 feb ´18)

Hoofddorp


Heeft ons erg goed en snel geholpen! Probeerde met zoveel mogelijk oplossingen te komen voor het probleem. Helaas was de externe harde schijf te veel beschadigd en kon deze niet gerepareerd worden, maar erg goede service gehad!

Pien Berk (20 feb ´18)

Aalsmeer


Mijn externe harddisk was gevallen en beschadigd, al mijn foto's en bestanden van jarenlang terug verdwenen. I-Tac heeft alles weer terug kunnen halen. Ben superblij! De service was uitstekend, heel goed uitgelegd hoe het allemaal in z'n werk ging en hoe de kosten waren opgebouwd. Heel transparent en betrouwbaar met een snelle en persoonlijke service. Ik hoop niet meer van hun diensten gebruik te hoeven maken, beter opletten voortaan, maar ik kan dit bedrijf aan iedereen aanraden!

Jacqueline van Alten (16 feb ´18)

Cameleon Communicatie

Heemstede


Supersnelle en vriendelijke service. De data op mijn externe schijf voor 100 procent gerecovered!. Bedankt I-tac!

Greg van Bueren (15 feb ´18)

Muziek producent

Greg van Bueren Music

Amsterdam


Snelle en succesvolle service! Een hele belangrijke fotoserie waarvan de bestanden corrupt waren geworden werden door i-Tac terug gevonden op de memorycard.

M V (13 feb ´18)

Medisch fotograaf


Alle gewiste gegevens zijn in exact dezelfde structuur teruggehaald

Marijn de Kok (13 feb ´18)


i-Tac is the place to go for Data Recovery. Edwin's customer service and efficiency is remarkable. In this time of loss (data loss) Edwin was clear with my expectations and helped the most he could.

Christopher Bradford (11 feb ´18)

Art Director and Photographer

Bradford

Amsterdam


Zeer tevreden met de service van i-Tac, duidelijke communicatie en betrouwbaar. Mijn Usb wilde niet meer openen en was heel wat waardevolle foto,s kwijt. Dankzij i- Tac heb ik mijn foto's weer terug. Heel erg blij mee.

Nafiesa El Abdeslami (11 feb ´18)

Haarlem


Had een mail gestuurd en werd snel contact opgenomen. Kon snel terecht en hebben mijn data terug kunnen halen. Zeer tevreden met de communicatie en de handeling van i-tac.

Germaine Merks (6 feb ´18)

Sloper

Haarlem


I-TAC heeft mijn SSD schrijf weer kunnen herstellen. Ik had geluk, al mijn fotos en studie materiaal konden weer in de mapstructuur terug worden gezet. Helaas een aantal bestanden waren toch beschadigd geraakt, en niet correct te openen. Nadat ik dit had laten weten aan I-TAC hebben zei direct gekeken of er op een andere manier toch de bestanden goed terug te halen waren. Al bij al.. en goede service, snelle reacties en alles wordt duidelijk uitgelegd. Ik hoop dat ik niet nog een keer terug hoef, maar weet nu wel waar ik volgende keer heen ga.

Rik Meijeren (5 feb ´18)

Haarlem


Groot deel data usb stick weer beschikbaar en supersnel in een dag. Goede uitleg en vriendelijk geholpen.

E.L. Jornick (4 feb ´18)

Amsterdam


Had m'n externe harde schijf laten vallen, de schijf was aardig beschadigd. Dankzij i-Tac 99% (al het belangrijkste dus) gerecoverd! Vriendelijke service en goed contact!

Michelle Wighman (26 jan ´18)

Castricum


Ik ben de heer Edwin Taconis dankbaar dat hij zo snel en adequaat reageerde op mijn probleem. Na een stroomstoring op het net kon ik niet meer bij mijn externe harde schijf. Helaas stond daar alles van mijn werk op. Binnen zeer korte tijd is dit mede door zijn hulp weer op een nieuwe schijf gezet!!!! Top werk verricht. Aanbeveling waard................

Gerda Ede (24 jan ´18)

--

I-Tac Recovery

Curacao


Zeer snelle en zorgvuldige hulp gekregen!

Brechtje Lemaire (17 jan ´18)


hallo , wij waren de foto s kwijt van een reparatie / plaatwerk / spuiten van VW transsporter camper , deze foto s zijn weer in goede kwaliteit terug gehaald. Het contact verliep heel prettig en het is ook op een snelle manier afgehandeld bedankt. Zeker de moeite waard om contact op te nemen voor het terug halen van data.

S van Wort (16 jan ´18)

Ondernemer

Garage Wako

Haarlem


Uitermate goed en correct geholpen door Edwin, communicatie liep ook zoals het hoort voor een professioneel bedrijf zoals i-Tac. En het allerbelangrijkste is natuurlijk dat >90% van mijn bestanden op de gecrashte (externe) harde schijf gerecovered zijn! Super, een aanrader dit bedrijf voor een ieder die ook met zijn handen in het haar zit omdat bestanden 'verloren' lijken....er is hoop!

J.C.M. Nijssen (3 jan ´18)

Drilling Supervisor

Heerhugowaard


Goed geholpen! Vooraf heldere en eerlijke verwachtingen geschetst. Duidelijke en heldere afspraken gemaakt. Ik kan dit bedrijf aanraden. Helder en betrouwbaar,

Floor van Kampen (2 jan ´18)

Haarlem