recensies

Recensies (258): 2018 2017 2016 2015 2014 2013

Top dat er een bedrijf in de regio zit die verloren data gewoon terughaalt na een fikse hardwarecrash. I-tac bedankt! http://www.i-tac.nl/ - bij Haarlem Noord.

Olaf (13 sep ´13)


Helemaal gelukkig met de terug gehaalde bestanden op mijn kapotte memory-kaart : hartelijk dank!!

Maria Schipper (1 mrt ´13)

Castricum


Computer wilde niet meer uit z'n slaapstand komen, gebeurd wel eens vaker, maar dit keer was het toch mis. Na opnieuw starten melde de PC met enkele piepjes dat het Booten niet meer lukte! Zelf eerst geprobeerd of de D partitie wel werkte (HD is opgedeeld in een C en D partitie). De D was benaderbaar, maar de C partitie niet!! Dus schijf en controller physiek nog heel. Op zich was het niet een groot probleem, want ik had alle Data op een NAS server staan, maar toch ben je meer kwijt dan je denkt, namelijk: alle email, alle emailadressen, favorieten links. En datgene wat je niet hebt gekopieerd naar je NAS-drive, dus bestanden die meestal recentelijk zijn gebruikt. Dankzij de firma I-Tac had ik vlot al mijn email bestanden terug. Waarin een klein bedrijf groot in kan zijn kan.

Rob T (23 jan ´13)

Culemborg


Mijn PC wilde niet meer opstarten, omdat mijn harde schijf kuren vertoonde. Heb i-Tac benaderd en zij hebben gelukkig al mijn bestanden kunnen redden. Dit hebben ze netjes voor me op een externe harde schijf gezet en vervolgens hebben ze ook weer een schone windows installatie op mijn harde schijf gezet, die gelukkig niet kapot bleek te zijn. En dat alles binnen enkele dagen! Ben dus uitermate tevreden over de service van i-Tac. TOP!

Nils Nijland (11 jan ´13)

Nieuw -Vennep


Tijdens het kopieren waren er foto's verloren gegaan die ik niet meer op de computer kon terugvinden. Edwin had ze in een dag teruggevonden, snelle uitgebreide service!! dank!

Jaap Zwartenkot (2 jan ´13)

Haarlem