recensies

Recensies (258): 2018 2017 2016 2015 2014 2013

Ik kan i-Tac van harte aanbevelen. Snel, efficient en betrouwbaar.

Ton van der Veldt (31 dec ´14)

Haarlem


Echt balen als je computer na een tijdje stil staan niet meer aan de gang te krijgen is en je veel productfoto's echt nodig hebt. Van alles geprobeerd, echter zonder resultaat. Computer winkel gaf diagnose harde schijf is echt overleden. Tja dat is dan heel veel extra werk om van al je producten foto's te maken. Dus toch nog wat proberen, effe google en i-Tac gevonden. Achteraf een schot in de roos. Edwin gaf wel aan dat het lastig zou worden, omdat er al zoveel geprobeerd was met de harde schijf. Maar 2 dagen later alles terug, echt SUPER. Edwin nogmaals dank.

Kees Kramer (28 dec ´14)

Bloemenkwekerij

Aalsmeer


Het gebeurt ons allemaal wel eens... en als het niet al eens is gebeurd, dan komt het nog wel in de toekomst. Opeens werkt je harddisk waarop je data staat niet meer naar behoren. Angst, zweet, tranen, want natuurlijk staan op deze harddisk juist de films van de kinderen van de afgelopen 3 jaar.... en de angst dat je die kwijt bent is dan opeens een hele grote angst. Maar gelukkig was daar i-Tac. Harddisk bij i-Tac langs gebracht. Eerlijk gezegd had ik eigenlijk heel weinig hoop. Ik was er al op ingesteld dat ik de schijf naar een gespecialiseerd data centrum moest brengen, maar wat schetste mijn verbazing, een week later kreeg ik bericht dat het i-Tac was gelukt mijn films terug te halen ! Hartelijk dank daarvoor!

Henri Amand (15 dec ´14)

Bergen NH


Het gebeurde me op een avond dat alle data verdween toen een herstelprogramma mij 'hulp' aanbood om de computer weer te kunnen starten. Per abuis gaf ik toestemming alles te wissen zonder dat ik een back-up had gemaakt van mijn afbeeldingen en documenten. Weg foto's en films van mijn zoontje van twee: weggegooid uren werk aan mijn autobiografie.... wat zuur. Gelukkig attendeerde iemand mij op het bestaan van data recovery. Vanwege de laagste prijs t.o.v. concurrenten zocht ik contact met i-Tac. De hulp verliep vlot en deskundig, afspraken werden gemaakt en nagekomen. Hoewel het geen eenvoudige opgave was is het i-Tac gelukt terug te halen wat voor mij van waarde is. Natuurlijk heb ik nu een externe harde schijf waarop ik voortaan een back-up maak! Geweldig dat ik nu weer verder kan met mijn afbeeldingen en documenten. I-Tac, klasse! Dank je wel.

Helma Kosten (21 nov ´14)

Kapelle


Helaas had onze harde schijf in onze server het begeven. We hadden nog geprobeerd via bepaalde manieren de harde schijf weer aan de praat te krijgen, maar helaas niets werkte. Op internet rond Hoofddorp gaan zoeken of er bedrijven zijn die bedrijfs data terug kan halen na dit probleem. In Haarlem i-Tac data recovery gevonden. Een mail gestuurd en binnen een uur een afspraak kunnen maken. De harde schijf langs gebracht. Edwin gaf aan dat het heel lastig zou worden met het geen dat ik vertelde over de harde schijf die inmiddels +/- 10 jaar oud was. 2 dagen later een telefoontje en het was Edwin gelukt alle data terug te halen! Dit wat voor ons top nieuws dat we alle bedrijfsdta weer terug hadden. Hierbij willen wij Edwin enorm bedanken voor het uitstekende werk dat hij heeft geleverd en dit in een zeer korte tijd. Een perfecte service. Edwin, nogmaals enorm bedankt. Hopelijk niet tot de volgende keer :).

Riccardo Pellicaan (13 nov ´14)

Net Meer Crystal

Hoofddorp


Ik was mijn foto's kwijtgeraakt van mijn NAS. Via i-Tac met Edwin in contact gekomen die alle foto's weer teruggehaald heeft. Binnen een paar dagen waren al mijn persoonlijke bestanden weer bereikbaar. Fantastisch! i-Tac is eerlijk over de mogelijkheden, heeft verstand van zaken en lost het probleem professioneel op. Een aanrader voor iedereen die data kwijtgeraakt is! Nogmaals dank.

Menno Westinga (5 nov ´14)

ZIGT Mediabureau

Hoofddorp


Wij zijn zeer gelukkig met het feit dat i-Tac zo kundig is. Wat een geluk dat het gelukt is om onze foto's van de laatste 100 jaar van een doorgebrande externe harde schijf terug te krijgen. Hartelijk dank!.

Desiree (28 sep ´14)


Afgelopen zomer had ik op een logeer adres bij een vriendin per abuis een verkeerde handeling gedaan waardoor er data verloren was op de computer bij die vriendin. Via google kwam ik op de site van i-Tac data recovery terecht. Edwin, een vriendelijke man, heeft mij erg goed geholpen. De laptop heb ik achtergelaten en na ongeveer 4 dagen kreeg ik het bericht dat er veel verloren materiaal was terug gevonden. De redelijke prijs die hij vroeg heb ik ook nog via mijn verzekering weten terug te krijgen waardoor het uiteindelijk helemaal een win win win situatie voor iedereen is geweest. Veel data hebben we kunnen redden. i-Tac heeft prima werk geleverd.

Kees van Boxtel (28 sep ´14)

Stichting Helende Geluiden

Haarlem


Tijdens het werken aan een afstudeerstuk viel mijn studieboek op de USB-stick met de belangrijkste data. Op dat moment had ik twee opties, iemand vinden die mijn data kan achterhalen of lekker opnieuw beginnen. Na wat overwegen ging ik voor de eerste optie en ik kwam I-tac data recovery tegen. Ik had de keus om de diensten van een lokale pc-handelaar in te schakelen, maar ik besloot om toch een echte specialist in te schakelen hiervoor. Na contact te leggen werd ik op de hoogte gebracht, dat het zeker een maand zal worden met alle mogelijke risico's. Ik moet zeggen dat na precies twee weken, na afzetten van de USB-stick, ik een oproep kreeg en met goed nieuws. Alle data was achterhaald en op de volgorde zoals dat was opgeslagen. Het was een prettig gevoel, omdat ik nu lekker verder kan werken aan mijn afstudeerproject..

Johensley Garcia (25 sep ´14)

Hoofddorp


De service van i-Tac kenmerkt zich door professionaliteit en het meedenken met de klant. Zodra je als klant een digitaal probleem aandraagt bij Edwin Taconis via het contactformulier aanwezig op de site, is er op zeer korte termijn contact met hem om samen af te spreken wat de verschillende mogelijkheden zijn om het probleem op te lossen en tevens een afspraak te maken voor het wegbrengen van het digitale medium dat niet meer werkt. Er wordt rekening gehouden met de werktijden van de klant betreft het maken van de afspraak. Deze flexibiliteit is zeker een pré als je als klant een fulltime baan hebt of werkt buiten de reguliere werktijden. Vervolgens is er weer contact na de analyse om door te geven of het redden van data mogelijk was en gelukt is. Voor een zeer redelijk bedrag kun je in korte tijd je belangrijke data weer ophalen en mee naar huis nemen. Ik ben zeer tevreden over i-Tac en dolgelukkig, dat mijn data weer gered is! i-Tac zal ik zeker aanbevelen!.

Ilona Inklaar (15 sep ´14)

Docent

Oostvaarderscollege

Almere


Nadat mijn externe harddisk niet meer werd herkend door mijn pc was mijn conclusie snel getrokken, harddisk defect. Vervolgens gaan zoeken of er toch niet een mogelijkheid was om de data terug te krijgen. Ik kwam al snel op de website van i-tac terecht. Dankzij i-tac heb ik nu al mijn data weer terug. Echt top service en snelle afhandeling. Bedankt i-tac.

Martijn Langeveld (6 sep ´14)

Hoofddorp


Ik ben enorm tevreden over I-TAC. Waarom denkt u? Omdat ik meerdere documenten moest hebben, die op mijn harde schijf stonden. Mijn harde schijf was echter gecrasht, waardoor ik op zoek was naar iemand die mijn documenten terug kon halen. Daarvoor ging ik op google, om te kijken wie dat kon. Ik kwam op meerdere sites en uiteindelijk bij I-TAC terecht. Op de site stonden lage prijzen, dat beviel me wel. Maar ging toch even eerst naar een pc-winkel in mijn stad (ik woon in Hoorn). De winkel waar ik naar toe ging, was PC WERELD. Daar waren voorkosten berekend van € 35,-, maar daar zeiden ze dat ze niks konden doen. Ik wilde het er niet bij laten zitten en ging als laatste hoop naar I-TAC in Haarlem. Ik was bang dat het dit keer ook niet zou gaan lukken en alles opnieuw moest uittypen. Ik ging een terrasje pakken en degene die het ging proberen om mijn documenten terug te halen ging aan de slag. binnen een kwartier belde hij me al op, dat hij in mijn documenten kon komen. Hij heeft het netjes allemaal op een nieuwe harde schijf gezet en dat was ook mijn bedoeling. Dit keer hoefde ik geen voorkosten te betalen en was het in totaal maar € 180. Ongelooflijk! Voor deze prijs alle documenten terugkrijgen en het waren nog aardig wat documenten ook, ik geloof rond 1GB. Ik ben een tevreden mens, nogmaals bedankt I-TAC.

Mike Geldhof (3 sep ´14)

Hoorn


Mijn back-up harde schijf van 1TB, waarop wij onze zakelijke, maar apart ook privé foto's op bewaren, bleek opeens niet meer te benaderen. Vanwege de technisch/financiële waarde van de zakelijke data maar ook de emotionele waarde van de foto's moest de harde schijf zo snel mogelijk onderzocht worden of de data en foto's nog te herstellen waren. Bij zoektocht naar een lokaal expertise bureau op het gebied van datarecovery kwamen wij terecht bij I-TAC te Haarlem. Wij konden direct worden geholpen en kreeg en passant ook meteen advies om een nieuwe (zelfs 2) nieuwe harde schrijven van 2 of 3TB aan te schaffen en een back-up van de back-up te maken en deze op een andere fysieke locatie te bewaren. Dat daarnaast onze bedrijfsdata en alle foto's weer hersteld konden worden en als service direct op de nieuwe harddisk werden geplaatst zodat wij direct weer konden back-uppen mag als een meer dan uitstekende professionele service worden beschouwd. Ik kan bedrijven en particulieren I-TAC van harte aanbevelen bij verlies en herstel van uw data en foto's.

Liliana Ardila de Waard (21 jun ´14)

Ardila Consulting

Aerdenhout


I-tac is mijn redder in nood gebleken! Vrienden wilden van Windows XP overstappen naar Linux maar hadden niet van alle gegevens een back-up gemaakt. Ik heb toen Linux geïnstalleerd. Het systeem werkte prima totdat ze er na twee dagen achter waren dat ze veel misten. Vooral foto's en belangrijke documenten. Nu doen veel van de recovery-producten niet wat ze beloven en ik kwam via Google bij I-tac terecht. Duidelijke informatie vooraf en vooral ook eerlijkheid waardoor je weet waar je aan toe bent. Na een paar dagen keurig mailtje met positief nieuws. Echt een aanrader voor als je service wil en ook persoonlijke benadering! Succes met je bedrijf Edwin!

Sonny Telgt (16 jun ´14)

Amsterdam


Mijn harde schijf was ermee opgehouden en met name mijn zoontje was heel verdrietig, omdat hij bestanden van een spelletje op de harde schijf had staan en nu helemaal opnieuw moest beginnen met het spel. Maar daar was i-Tac. Zo goed als alle bestanden van de harde schijf weer teruggehaald. Ik blij mijn zoontje nog blijer :-). Daarnaast was de service van i-Tac, snel vriendelijk, correct en niet te vergeten een zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Ik kan i-Tac iedereen aanbevelen!

Marleen Graeff (26 mei ´14)

Abcoude


Wij hebben recentelijk gebruik gemaakt van de diensten van I-Tac vanwege het feit dat 1 van onze harde schijven met een bedrijfskritische applicatie plotseling gecrasht was. Wij werden zeer snel en adequaat geholpen tegen een zeer goede prijs. Wij zouden de dienstverlening van I-Tac bij iedereen aanraden!

Yarmilla Koenders (17 mrt ´14)

Directeur

NMC B2B Telemarketing BV

Haarlem


Mijn externe harde schijf (Western Digital, 1 TB) werd op de een op andere dag niet meer herkend door mijn laptop. De schijf had ik nog niet zo lang geleden aangeschaft en gebruikt voor al mijn vakantiefoto's. Deze foto's stonden eerst op de harde schijf van mijn laptop en had ik verwijderd omdat ik dacht genoeg te hebben aan mijn backup harde schijf. Helaas blijkt de harde schijf toch onherstelbaar beschadigd te zijn, maar i-Tac kwam nog met een suggestie om te kijken of de foto's, die eerder op de harde schijf van mijn laptop stonden, nog boven water te krijgen waren. En dat lukte wonderbaarlijk. Nu heb ik toch nog het grootste gedeelte van mijn vakantiefoto's terug. Gelijk maar het advies van i-Tac opgevolgd om de foto's over meerder schijven te backuppen. Bedankt i-Tac!

Sandra (19 jan ´14)


Goede middag Wij zijn erg tevreden over de recovery die jullie hebben uitgevoerd Alle date is terug, die we kwijt waren. Wij dachten de schijf is stuk en start niet meer op . Die kan wel weg. Maar gelukkig waren jullie er en dat voor een goede prijs Top!!!!!!!

Rinus Toornend (18 jan ´14)

Haarlem


Wil via deze weg mijn positieve feedback geven over de kwaliteit en de service die ik heb mogen ontvangen. Daarnaast de eerlijke info m.b.t kosten plaatje heeft mij zeer verheugd. Met vriendelijke groet.

Ed Heilker (14 jan ´14)

IJmuiden


Half-12-is mijn mobieltje pardoes ermee gekapt, niks meer mee aan te vangen. Ondanks het overzetten van sim en geheugenkaart naar mijn nieuwe mobiel bleek een groot deel van mijn sms archief daar niet op te staan. Met name het verloren gaan van de laatste sms-jes van mijn overleden zus viel me zwaar. Op aanraden van een goede kennis heb ik mijn oude telefoon door I-tac laten onderzoeken om te zien of er nog iets te redden viel. En met succes !!! Ik heb alle sms-jes weer terug alsmede alle andere gegevens van het interne geheugen. De afhandeling was prettig, deskundig en snel, een echte aanrader!!

John Sowa (9 jan ´14)

Heemskerk